2019-09-27 05:18:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Előfordulhatnak rosszindulatú pletykálkodások ma ön körül

Napi horoszkóp szeptember 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz az ön párkapcsolatok sorsterületén áthaladva, kellemes fényszöget alkot a Jupiterrel, kedvező időpont társulások-szerződések, jogi ügyek szempontjából. Társadalmi események, baráti esküvőn való részvétel színesíti a napját. 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Jupitertől egy jótékony sugárzást kap, alkalmas nap a mai arra, hogy kollégáival munka után elmenjenek egy kicsit szórakozni, vagy csapatépítő programon részt venni. Ha esetleg már nem jár munkába, egy színházi élmény is kellemes kikapcsolódást jelenthet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ötödik sorsterületén tartózkodik, az ön gondolkodása kreatívabb a szokásosnál, humorérzéke különösen erős, örül, ha részt vehet olyan játékokban, ahol másokkal való versengés a cél. Kellemes napot tölthet el gyermekei vagy szerettei társaságában.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Plútóval egy csodálatos fényszöget alkot, amely jó hatással van az üzleti életre, hitelek-adók intézésére, közös pénzügyek megszerzésére. Szerelmi élete kreatív impulzusokat kaphat, felfedezheti régi érzéseit, partnere nem kis örömére.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Önnek ma nagyon erős kisugárzása van, most is, mint általában igen magabiztosnak érezheti magát, tudja, hogy nagy hatással van környezetére. Ha van kedve egy kis kockáztatásra, ma önnek kedvez a szerencse.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Figyelme ma kifelé irányul, úgy érzi, kaput kell nyitnia a külvilágra. Jó ideje már, hogy új kezdetekre, friss élményekre vágyik. A Hold nagyon érzékennyé is teszi, könnyen megérinti bármi, akár egy romantikus film is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma jól kommunikál, eredményesebben tárgyal pénzügyekben. Az estét baráti társaságban szórakozással töltheti, vagy valamilyen művészeti programmal.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A második sorsterületén tartózkodó Jupitert a Vénusz támogatja, ma rengeteg pénzt vonzhat magához, de igen költekező kedvében is van, és a könnyen megkeresett pénz nagy részét el is költheti. Mentségére legyen mondva, nem önző érzelmek vezetik, hanem luxus holmikat vásárolhat szeretteinek.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai Jupiter-Vénusz kellemes fényszöge önt sem a garasoskodásra sarkallja, ma ön különösen nagylelkű és adományozó, optimista és nagyon bájos. A mai tranzit kiváló hatással lehet egy új kapcsolat, vagy egy új vállalkozás megkezdéséhez.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold ma kellemesen fényszögeli az uralkodó planétáját, a Szaturnuszt, ami lehetőséget ad párkapcsolata elmélyítésére, vagy egy új projekt elindítására. A józan ész és a felelősségtudat önnél karöltve jár, a most elvégzett munkája később nagy előnyökkel kecsegteti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön nyolcadik sorsterületén tartózkodik, kellemetlenül fényszögelve a két túlzásokra hajlamosító bolygótól, a Jupitertől és a Neptunusztól. Nem alkalmas az idő arra, hogy kölcsönért folyamodjon, de lehetőleg ön se adjon senkinek sem kölcsön, mert az összegnek örökre búcsút inthet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön hetedik sorsterületén áthaladva ideiglenesen aláássa boldogságát, amely zavaros érzésektől az érzelmi káoszig terjedhet. Kerülje el a pénzügyi kezdeményezéseket, tranzakciókat. Előfordulhatnak rosszindulatú pletykálkodások ma ön körül.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: